fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Bettina Fyen-Andersen jazzkvartet

Bemærk: Billetter købes i døren.

Jazzsangerinde Bettina Fyen-Andersen har i over 30 år markeret sig ved at synge alle stilarter fra rock, klassisk, kor til nu jazz. Jazzen hviler hun bedst i og her har hun erfaring fra både store og små scener, radio, og studie optagelser. Numrene bliver valgt med omhu til hver eneste koncert og denne lørdag krydres jazzen med bossa sammen med hendes faste pianist Søren Larsen. Der er masser af gode koncerter i vente bl.a. fyraftens jazz Drop Inn i efteråret 2020, Herlev Jazzklub d. 31/10, Copenhagen jazzfestival 2021 og meget mere.

Søren Larsen er en dygtig pianist og saxofonist, som har sin gang på Brøndby musikskole, som lærer igennem 26 år. Han har en meget bred erfaring fra forskellige mindre grupper, samt bigbands og ikke mindst komponerer Søren sin egen musik til sit band. Han er stilsikker og ikke bange for at lege på scenen og fører musikken forskellige veje.

Søren Olsen er trommeslager og denne lørdag gæstemusiker. Spiller hovedsagelig jazz i mange forskellige sammenhænge med baggrund i et stort katalog af numre i genren funk, country og folkemusik. Har ligeledes en metaljazz duo med Nick Kerdgar ” the orbit of triton”.

Stein Larsen har spillet kontrabas i forskellige konstallationer bl.a. Hanne Skov quartet, trio med jazzede arrangementer af Michael Jackson numre, samt projektet ” vestenvind” med egne kompositioner og Palle Flilipsens ” cool cats”. Stein Larsen byder også ind, som gæstebassist denne dag og publikum kan helt klart forvente 2 dejlige timer.

October 24 2020

Details

Date: October 24, 2020
Time: 3:00 pm - 5:00 pm
Cost: 50DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04