Loading Events
  • This event has passed.

AFLYST/CANCELED – Fyraftens jazz AK and all That jazz

Sangerinden Anne Kristine’s vokal er klart farvet af kærligheden til de “store amerikaner”, Ella Fitzgerald , Diana Krall, Nathalie Cole, Anita O`Day m.fl. Med en meget nærværende og varm udstråling, samt stor professionalisme, lykkes det oftest AK, at skabe en yderst intim stemning, hvor den uomtvistelige musikalitet og det gode showmanship er garant for en fed musik oplevelse. Repertoiret bærer præg af en rigtig New Orleans Gumbo – Hot & Sweet – musik med intensitet og spilleglæde, swing, latin og ballader.

AK & all that Jazz er også 2 af de mest skattede og benyttede solister på den hjemlige scene. Rytmegruppen: Marko Martinovich, Marc Davis, har fungeret som akkompagnement bag nationale og internationale solister i et utal af sammenhænge, og samtlige medlemmer af orkesteret har spillet, samt indspillet på kryds og tværs igennem de sidste 30 år. Sammen med AK nyder de i denne konstellation, at spille “klassikerne” i egne arrangementer, med indforstået nærvær og glæde.

AK & and all that Jazz har spillet på bl.a Copenhagen jazz festival, Århus jazzfestival, Snakecity jazzfestival, Krøgers have, jazzbrunch i Den Kgl. Operaen, samt Nyhavn Sct. Hansaften. Har gæstet diverse Jazzklubber bl.a Valby jazz klub, Gladsaxe, Long John jazz klub, Charlie Scott, Viften i Rødovre, Palæbar og Portale i Greve m.fl

March 13 2020

Details

Date: March 13
Time: 4:30 pm
Cost: Free

Venue

Drop inn

Kompagnistræde
34, 2300 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04