fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Four On Six (IT)

Entre: 160 kr
Drop Inn og Inmusic er stolte af at kunne præsentere den vidunderlige, italienske gypsy-swing kvintet Four On Six, som nu besøger Danmark for første gang.
Four On Six er fra Milano. De kønne, unge mænd i det humørspredende orkester er velkendte i Italien og har desuden spillet på adskillige klubber og festivaler i bl.a. Sydkorea, Japan, Frankrig, Belgien, Spanien, Schweiz, England og Sverige.
Den musikalske opskrift er melodisk swingjazz iblandet elementer af klassisk og folk, kraftigt krydret med eksplosive sigøjnertoner. Musikken er direkte, varieret og festlig. Det kan være svært at sidde stille, når de italienske charmetrolde nærmest flirter gennem deres musik.
Kvintetten har indspillet flere albums og produceret en række musikvideoer, men orkestret er nok aller stærkest når du hører dem live. Uanset hvor man oplever Four On Six, mærker man straks den imponerende og virtuose rækkevidde, orkestret repræsenterer. På denne dag er der noget nær statsgaranti for store smil og smittende, god stemning.
Four On Six består af:
Fausto Savatteri – guitar
Matteo Prina – kontrabas
Arturo Garra – klarinet
Martino Pellegrini – violin
Alessandro Centolanza – guitar
June 27 2022

Details

Date: June 27, 2022
Time: 4:00 pm - 6:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04