Loading Events

FOREDRAG – Sund fejlkultur for musikere

Kun 100 kr. for 2 timers foredrag om Sund Fejlkultur – køb billet i døren.
Vil du være med til at gøre op med nul-fejls-kulturen?
Så kom til foredraget Sund Fejlkultur for Musikere og oplev, at det er helt OK at fejle.
Psykologisk tryghed er et fundament for den bedste performance. Det gælder både på scenen, i studiet og i øvelokalet. Vi kommer til at tale om, hvornår vi performer bedst.
Hvordan er stemningen i dit band? Tør du sige, hvad du tænker og føler? Hør om kommunikationsproblemer når forskellige personlighedstyper skal kommunikere.
Er du bandleader eller follower? Der er forskel på at skulle lede et band og være musiker i et band. Alle teams har brug for en leder, men følgernes rolle er lige så vigtig.
Hvordan håndterer du stressede situationer? Vi kigger på hvad der stresser, og hvad der er vigtigst, når man er i en stresset situation.
Med udgangspunkt i Human Factors fra flyvningens verden får du denne aften værktøjer til brug i omgang med de andre musikere i bandet.
Du har selv alle de tekniske færdigheder, det vil sige, at du kan spille et instrument eller synge. Jeg giver dig indsigt i nogle af de basale menneskelige faktorer (ikke-tekniske færdigheder), som eks.vis beslutningsprocesser, lederskab/følgeskab, kommunikation, risiko og stresshåndtering.
Lær at håndtere dine og andres fejl, og bruge dem til udvikling af dig og de andre i bandet.
Sund fejlkultur for musikere beskæftiger sig med de menneskelige faktorer, som vi har svært ved at måle, mærke og tale om.
For kun 100 kr. ,som er fradragsberettiget for musikere, får du to timers foredrag med Jan “flying jazzman” Nielsen, der har optrådt professionelt med musik siden 1978 og fløjet helikopter professionelt siden 1992.
Jan Nielsen har 30 års erfaring fra militæret som officer og helikopterpilot og har siden 2014 været pilot på Akutlægehelikopteren i Danmark (HEMS). Jan Nielsen er ansvarlig for den danske HEMS operations ACRM (Aero Medical Crew Resource Management), der er det usynlige bånd mellem udstyr, procedurer og mennesker udtrykt bl.a. gennem ledelse, kommunikation, teamwork, risikoanalyse og stresshåndtering.
April 15 2024

Details

Date: April 15
Time: 7:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04