fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Feel Good Friday – Glassow / Winther Duo (Jazz)

Feel Good Friday fortsætter – denne dag med Jazz:
Glassow / Winther Duo
Vær med når Iben Glassow & Carl Winter for første gang optræder sammen i duo.
Iben Glassow er et af de nyere skud på den danske jazz-scene og er denne aften i sublimt selskab med den velkendte komponist og pianist Carl Winther. Denne eftermiddag bliver du taget igennem temaer lige fra længsel til jalousi og til storladen kærlighed. Duoen vil nemlig tage udgangspunkt i udvalgte numre fra guldgruben; det amerikanske standardrepertoire. Iben og Carl vil denne dag skabe et musikalsk åndehul, hvor du i Drop Inn’s stemningsfyldte omgivelser kan nyde deres fortolkninger af jazz standards og stemple ud fra ugens stress og jag.
Iben Glassow er særligt inspireret af Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, danske Sinne Eeg og den unge amerikanske Cécil Mclorin Salvant. Med stor kærlighed til sprog og lyrik samt en baggrund i kommunikation, ligger det hende nært at formidle historier på melodi. Med stor indlevelse ligger hun sjæl og intention i sine vokale fortolkninger. Hun har de seneste år fået undervisning af Sinne Eg og har været fast inventar på (de danske) Jazz Jams.
Carl Winther begyndte i en alder af bare 6 år at lege med tangenterne og er derfor en garvet herre på jazz-scenen. Siden har hans musikalske talent bragt ham vidt omkring og han udmærker sig i dag både som anerkendt komponist og jazz pianist- ikke blot i Danmark men internationalt. Carl har optrådt med bl.a. Billy Hart, Jerry Bergonzi, George Garzone, Bill Evans, Gary Thomas og Adam Nussbaum.
Line-up:
Iben Glassow – Vokal 🎙
Carl Winther – Klaver 🎹
November 25 2022

Details

Date: November 25, 2022
Time: 4:30 pm - 7:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04