fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Feel Good Friday – LunaTrio

Gratis entré
Feel Good Friday starter igen som en serie af fredage med variation i genre – i stedet for SineLuna kommer LunaTrio denne fredag:
LUNATRIO ØNSKER AT FØRE DIG MED, OPLØFTE OG RØRE DIG.
DU KAN FORVENTE EN INTIM, HYGGELIG, STILFULD OG UNIK OPLEVELSE Når DE ERFARNE MUSIKERE I VOKAL/PIANO/ BAS TRIOEN SPILLER IØREFALDENDE VELKENDTE SANGE FRA BÅDE JAZZ, BOSSA OG POP/SOUL GENREN.
Ved særlige lejligheder sker det, at LunaTrio inviterer gæstemusikere med til deres koncerter.
Musikerne:
LUNA SKOV FREDERIKSEN – VOKAL
Luna er en sjælfuld sangerinde, der – stemningsmættet og med følelserne udenpå tøjet – lever for at fortælle de historier, der ligger gemt i sangene.
Luna har sunget mange forskellige stilarter både som kor og lead i alverdens konstellationer siden teenageårene.
Blandt musikere og bands kan nævnes: Soul What, Sanne/Sneakers jam, Morten Ankerfeldt, Andreas Fryland, Guffi Pallesen, Bobo Moreno, Niels HP og Søren Huss. Luna har desuden skrevet originalmusik i originalbandet LunaTunes og synger sideløbende i jazzkvartetten sineluna og i Luna duo.
SØREN LARSEN – PIANO
Søren er uddannet musiklærer og har sin daglige gang på Brøndby musikskole, hvor han underviser Bigband, Blæserorkester, rockband, jazzband osv.
Han er også privat klaverlærer.
Han har selv spillet i mange sammenhænge, både som pianist og som saxofonist, indenfor forskellige stilarter. Det er dog mest jazzen der fylder, og for tiden er det bla. med Bettina Fyen-Andersen og trio, og med Luna duo. Derudover komponerer han selv til egen trio.
CASPER LUDVIGSEN KONTRABAS – FENDERBAS
Casper blev uddannet på Rytmisk Konservatorium Han har siden undervist og spillet, mest jazz, men også fusion-, populær- og folkemusik med forskellige folk som højoktansfusionsbandet Music Spoken Here, Bob Shivers, Thomas Franck, Jørgen Emborg, Kenn Lending Blues, Danish Dia Delight samt lavet Børneteater med Comedievognen.
January 20 2023

Details

Date: January 20, 2023
Time: 4:30 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04