fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Feel Good Friday – Mastrup, Møller & Rasmussen

MASTRUP, MØLLER OG RASMUSSEN
Akustisk underholdning fra øverste hylde
Trioen er hårdt sammenspillet. Musikken swinger, lyder fedt og klør alle de rigtige steder. Du kan være sikker på god stemning, masser af grin, dansefeber, og en kuldegysning eller to, når Mastrup, Møller og Rasmussen spiller håndholdte Pop.
Tænk på hvor mange gode sange du har glemt at du kender. Vi har fundet dem, støvet dem af, og er klar til at spille dem for dig. Vi garanterer at der er noget for alle, hvis bare du kan lide musik.
Det hele er håndspillet af rigtige musikere, med stor erfaring, og ægte kærlighed til musikken. Musikken er dansk, amerikansk og engelsk. Vi spiller numre af;
C.V. Jørgensen, Kim Larsen, Shu-bi-dua, Bo Evers, Johnny Madsen, Sting, Simon & Garfunkel, og meget meget mere……Der er også den dér du godt kan lide, som aldrig bliver spillet.
Du kan lytte, synge, danse og grine med. Bliv nu ikke overrasket over kuldegysningerne, og de gange dine øjne bliver våde – det er helt normalt.
Kom til Feel Good Fredag på Drop Inn 😊
MASTRUP, MØLLER OG RASMUSSEN
Disse skønne musikere har alle været udsat for lidt af hvert også musikalsk. Det kan både mærkes og høres, når de entrerer en scene.
Sammen har de mange års erfaring fra alle former for forskellige musik konstellationer og kombineret de har mere end 2000 live-koncerter på deres CV – lige fra pop, rock, jazz, soul, funk, blues, folkemusik etc.
Alle har de gang i forskellige projekter, men mangler et fristed. Et sted hvor ikke alle ting er planlagt ned i detaljen, og hvor der er plads til spas og løjer. Et sted hvor produktionen ikke står i vejen for det uforudsete. Et lille set up, hvor musikken og friheden er i højsædet.
Ideen med Mastrup, Møller & Rasmussen, er at lave små projekter med kunstnere som har noget på hjerte, og hvor kvaliteten er i højsædet, med kunstnere som f.eks. Johnny Madsen, Allan Olsen, C.V Jørgensen, Michael Falch, Poul Krebs, osv.
PT. er de aktuelle med deres Johnny Madsen Akustisk Showcase.
Bandet består af:
Johnny Mastrup – Vokal & Guitar
Bjørn S. H. Møller – Lead Guitar & Vokal
Kim Rasmussen – Trommer
January 13 2023

Details

Date: January 13, 2023
Time: 4:30 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04