fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Feel Good Friday – Bettina Fyen Jazz Trio

Nu gentager vi en række af After Work fredag med musik, under navnet Feel Good Friday – musikken vil variere i genrer og artister, denne fredag underholder:
Bettina Fyen-Andersen & trio
Bag denne jazz konstellation finder du dygtige musikere med mange års erfaring fra scener rundt omkring i landet og med en stor kærlighed til jazzen og dens væsen.
Søren Larsen sidder bag klaveret og bringer en af sine mange talenter i spil, da han også mestrer bl.a. saxofon og bruger samme energi på scenen, som han giver sine elever på Brøndby musikskole, hvor Søren har alle sine musiske kompetencer i brug igennem 26 år. Ligeledes bruger Søren Larsen sine musiske evner på at spille bredt i bl.a. flere mindre grupper, big bands og komponerer til sit eget band. Søren har en evne til, at folde sig ud i flotte soloer ubesværet.
Søren Olsen præger trommerne i denne trio, hvilken han mestrer ganske let og elegant og professionelt. Hans spil er legende og Søren har mange års erfaring i forskellige jazz konstellationer, men har også spillet bredt indenfor mange forskellige genre så som funk, country og folkemusik. Søren har en metal duo med Nick Kerdgar ” the orbit of triton” og lytteren får her en trommeslager med en stor bredde og erfaring.
Stein Larsen læner sig op ad kontrabassen og viser sin nydelse og store erfaring indenfor jazzen med en intens jazz feeling og flot rytmefornemmelse. Stein er uddannet rytmikpædagog fra ” institut for rytmik” og har spillet i forskellige konstellationer bl.a. med Hanne Skov quartet, Bror kølles kapel, Palle Filipsens cool cats, Michael Jacksons trio samt eget projekt ” Vestenvind med egne kompositioner.
Bettina Fyen-Andersen har fra ganske ung leget med mange forskellige stilarter og har grundlæggende arbejdet med kor og den klassiske side af musikken og sunget med i ” Elverhøjkoret” i Dyrehaven med en klassisk baggrund fra undervisning af Katrine Sadolin og opera sangerinde Sonja Lansner. Men undervejs fornægtede fortiden sig ikke og med opvækst i jazz miljøet fandt Bettina sine barndomsminder frem og begyndte nu seriøst, at synge jazz i mange forskellige konstellationer og brugte sin erfaring fra pladeudgivelse og mange jobs omkring i landet og en tid, som ansat i Montmartre til, at skabe sig et fundament på scenerne i København.
Bettina elsker jazzens ligetil og kringlede væsen i en skøn blanding og vælger numre i en god blanding uden det bliver for eksperimenterende, men dog med kant og med numre publikum elsker og kender til mindre meget musikalske og smukke numre.
Søren Larsen & Bettina Fyen-Andersen har arbejdet fast sammen i snart 4 år og har skabt et fællesskab i skabelsen af en egen forståelse af kendte numre. Efter en vellykket jazz festival 2022 med en del jobs er Bettina & trio atter parate ude på musikscenerne.
Lad musikken strømme og jazzen fører dig hen hvor blomsterne gror……
October 07 2022

Details

Date: October 7, 2022
Time: 4:30 pm
Cost: Free

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04