Loading Events
  • This event has passed.

SOLD OUT En aften i C.V. Jørgensens tegn: Foredrag & Koncert – SOLD OUT

UDSOLGT
Dobbeltbillet: foredrag/koncert kr. 160,- https://www.place2book.com/da/sw2/sales/gms04mqt7a
DROP INN PRÆSENTERER
”En aften i C.V. Jørgensens tegn”
– med bandet CV Jørgensen Jam & René Wulff
Som et meget passende supplement til aftenens band – CV Jørgensen Jam – har Drop Inn allieret sig med René Wulff – trommeslageren fra ”Det ganske lille band”. Gennem mere end 50 år har René spillet, indspillet og turneret med en lang række musikere, bands og solister – indenlands såvel som udenlands.
Men ikke mindst i C.V. Jørgensens ”Det Ganske Lille Band” har han som trommeslager og dynamisk ankermand sat sit præg på de tre – i dag legendariske – albums, bandet nåede at indspille – nemlig ”Storbyens små oaser”, ”Vild i varmen” og ”Solgt til stanglakrids”.
I hans bog fra 2018 – ”Det ganske lille band – mine år med C.V. Jørgensen” – fortæller René ærligt og ufiltreret historien om fire unge håbefulde musikere, der tilsammen kunne noget specielt og hvis eneste drøm var at kunne leve af musikken og som i fællesskab skabte den succes, de så længe og brændende havde ønske sig. Om tre hektiske og hæsblæsende år, hvor de ridende på succesens bølge aldrig så sig tilbage og ej heller undte sig selv hverken rist eller ro – og som endte med at æde bandet op indefra.
Som ”opvarmning” til aftenens band vil René fortælle om de tanker, han gjorde sig i relation bogens tilblivelse og om de dybere bevæggrunde for endelig at beslutte sig for at skrive den. Tillige vil han lægge et ekstra lag på den udvikling, bandet gennemgik undervejs samt uddybe nogle af de begivenheder der skete, mens det hele stod på.
Efter René’s fortælling får tilhørerne mulighed for at stille spørgsmål, og man vil endvidere kunne købe et signeret eksemplar af bogen til en yderst favorabel pris. Slutteligt vil René joine ”CV Jørgensen Jam” i et par numre.
Er du til C.V. Jørgensen, dansk rockhistorie og underholdende anekdoter fra livet på landevejen som turnerende musiker, så snyd ikke dig selv for et unikt indblik i et af de væsentligste kapitler i dansk rockhistorie og ikke mindst efterfølgende – den dertil hørende musik!
——————————————————————————–
Koncert med CV Jørgensen Jam 22.00
CV Jørgensen Jam spiller alle de kendte, melankolske og stemningsfyldte sange, skrevet af Danmarks rock-poet nummer 1 – CV Jørgensen… Det si’r sig selv.
Det ganske lille band, med Sønderjyske rødder, spiller med autenticitet og entusiasme, alle de kendte CV Jørgensen sange skrevet over 4 årtier.
Der bringes liv og lys tilbage i de gamle sange, som viser deres særdeles store holdbarhed, for både nyt og gammelt publikum.
Vi spiller alle de kendte sange, og tager også et par afstikkere.
Fra Costa Del Sol og Sjælland videre til flere af de muntre hjørner.
Her er noget for både Computer Charlie med datadisciplin, Hamburger Sally på gyngende grund, og for modeller, på sprut og galar.
Så hvis dit livslys ude at svømme, eller er din sol gået til psykolog, tag til koncert med CV Jørgensen Jam.
Det bliver helt sikkert en aften, til skaberens fulde tilfredshed.
February 11 2023

Details

Date: February 11, 2023
Time: 8:00 pm
Cost: 100DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04