fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Emil Otto Quartet

Emil Otto er en af de nye lysende stjerner på den danske jazzscene. Han er en crooner, sangskriver, pianist og entertainer, hvis varme, karismatiske stemme og historiefortælling vil overbevise mange musikelskere i de kommende år. Emil Otto udgav sit debutalbum i september 2022. Det blev valgt som “Ugens Album” på P8 Jazz.
Emil Otto er inspireret af store jazzvokalister som Nat King Cole, Chet Baker og Harry Connick Jr. og er desuden en original sangskriver. På trods af sin unge alder kombinerer han både respekt og viden om den store amerikanske crooner-arv med en mere moderne, skandinavisk sangskrivertradition.
Der skabes et moderne – og dog genkendeligt – lydunivers med referencer til både de tidsløse klassikere fra swing-æraen samt traditioner, man forbinder med jazzens hovedstad, New Orleans.
Med Emil Otto’s egne ord:
“Det tekstlige univers er ærligt og relaterbart med finurlige formuleringer om hverdagssituationer, mange af os finder os selv i fra tid til anden. Som så mange andre sange handler de fleste om kærlighedens forskellige former og facetter – teksterne sættes dog ind i et nutidigt univers. Det, tror jeg, vil skabe et helt naturligt grundlag for at fange opmærksomheden fra flere tilhørende den unge generation.”
Line up:
Emil Otto – sang
Marco Zammuto, kontrabas (IT)
Luka Dgebuadze klaver (GE)
Yannick Ballmann trommer (BE)
February 17 2023

Details

Date: February 17, 2023
Time: 7:30 pm
Cost: 100DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04