fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Echo Me

Oplev det medrivende musikalske talent Echo Me.

Det danske indie/folk/pop act Echo Me har spillet over 500 koncerter i Europa og USA udgivet 3 fuldlængde albums i samarbejde med producerne Noah Rosanes (Nelson Can), Sebastian Wolff (Kellermensch) og Søren Buhl (Blaue Blume).

De mange koncerter har gjort Echo Me til en erfaren entertainer, som kan interagere med et hvilket som helst publikum. Han har en stemme som på samme tid er stærk og skrøbelig, og sangskrivningen er catchy, melankolsk, personlig og umiddelbar.

Historierne er nemme at relatere til, og er fortalt på en humoristisk men også hjerteskærende måde. De springer ud af en traditionel songwriter kultur, og er blevet iklædt en moderne lyd hvor pop, indie og folk sætter scenen for en stærk historiefortæller.

Jesper Madsen er manden bag soloprojektet Echo Me, og han voksede op på landet på grænsen mellem skov og mark, hvor musikken blev hans faste tilflugtssted i en alder af 8 år. Som 10-årig skrev han sine første sange baseret på “lånte” tekster fra forældrenes pladesamling som bestod af bl.a. Bruce Springsteen, Simon & Garfunkel, Creedence Clearwater Revival etc.

I 2011 valgte Echo Me at opsige sin lejlighed og pakke en sækkevogn med sit nye album og sit grej, og turnerede intensivt i et år i Tyskland, Holland, England, Belgien, Frankrig, Spanien, Tjekkiet og USA. Rejserne førte mange både gode og dårlige oplevelser med sig. B.la. en pladekontrakt, en BalconyTV session på toppen af et højhus i New York og at få stjålet hele vognen med mere eller mindre alle ejendele i Barcelona.

I 2012 slog Echo Me sig ned i Berlin, hvor han skrev sangene til opfølgeren “Towards the Sunset”. Pladen handler b.la. om at rejse fra den store kærlighed for at jagte en drøm og en uvis fremtid. Den handler om at turde at forfølge drømmen, og om at tro på at det sikre valg heller ikke kan give garantier. Sammen med 4 gode venner turnerede Echo Me Tyskland og Danmark tyndt, men den høje aktivitet på landevejene endte dog med at suge energien ud af projektet, og Jesper besluttede at give projektet en pause for at fokusere på at stifte familie med 2 børn.

Det seneste album Sleep is Key fra 2018 blev en frisk start og landede hele 4 år efter forrige album. Energien til at skrive, indspille og udgive musik på ny, blomstrede direkte ud af konflikten mellem et travlt arbejdsliv som musiker og det at skulle være til stede som far for familien.

Nu udgiver Echo Me én ny single hvert kvartal, og den seneste single “Cynical” udkom d. 24. April 2020.

July 02 2020

Details

Date: July 2, 2020
Time: 8:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04