fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Dynamic Jazz

Entre: 50 kr, købes i døren.

DYNAMIC blev grundlagt af sanger og arrangør Paul Kim, da han flyttede til København fra San Francisco. Bandet består af syv aktive jazzmusikere, der klæder hinanden godt.

Alle har de deres egen stemme og er involveret i flere musikalske projekter. Resultatet er en kombination af talenter der spænder over genrer og epoker i en spændende syntese.

Repertoiret er progressiv jazz, lækre arrangementer i close harmony, med et funky San Francisco twist. Sammenligningen med Manhattan Transfer ligger lige for, men DYNAMIC har udviklet sin egen stil og sound der gør brug af forskellige kombinationer af instrumenter og stemmer, a cappella sang, kor og solo sang. DYNAMICs nuværende repertoire er bygget op omkring Giants of Jazz. Originale vokalarrangementer af melodier af bl.a. Miles Davis, Monk, Coltrane, Herbie Hancock, Dizzy Gillespie og Billy Strayhorn.

Bandet optræder desuden med original musik skrevet af egne medlemmer.

DYNAMIC spiller i klubber og på festivaler, og er at finde på Copenhagen Jazz Festival hvert år. I maj 2019 udkom gruppens debutalbum ’This Is Dynamic’.

Anne Rørbæk Olesen – alt

Katrine Rømhild – mezzo

Paul Kim – bas

Fredrik Rejle – guitar

Niels Wilhelm Knudsen – bas

Hasse Tang – trommer

Videoer:

https://vimeo.com/282199464

www.dynamicjazz.dk

www.facebook.com/dynamicjazz.dk

https://open.spotify.com/album/0eT3N7xHJJbA00O0JmQ5yn

July 06 2020

Details

Date: July 6, 2020
Time: 9:30 pm - 10:45 pm
Cost: DKK50

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04