fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Dobbelt V

Køb din billet i døren – entré 80,-

Musikalske eventyrere, der drager ud på en rejse dybt ind i hjertet af lydlandskabet og skaber 

banebrydende musikoplevelser. 

Kasper Jeggesen (Jegge), Anton Vingaard Thrane (Nuddy) og Tobias Mønsted (Møns) udgør til sammen Dobbelt V. Dobbelt V har i løbet af de seneste to år dykket ned i en bred vifte af musikalske inspirationskilder, hvilket har resulteret i en imponerende diversitet i deres numre. 

Denne mangfoldighed er ikke blot en refleksion af deres kunstneriske nysgerrighed, men også en essentiel komponent i gruppens ambition om at opnå fuldstændig kreativ frihed. De stræber efter at bryde grænserne for genrer og eksperimenterer med lyde på tværs af musikspektret. 

Gennem utallige musikalske eksperimenter har Dobbelt V gradvist formet en lyd, der stemmer overens med deres vision og følelsesmæssige forbindelse til projektet. Gruppens drømmende og atmosfæriske produktioner, ledsaget af både skarpe og hjertegribende tekster, skaber et Rap/RnB-univers, der stolt repræsenterer en ny strømning i den danske musikscene. 

Deres musik er mere end blot toner og ord; det er en dybdegående udforskning af følelser og et ægte udtryk for kunstnerisk integritet. Dobbelt V fortsætter med at udfordre konventionerne og skabe musik, der både berører og inspirerer lytterne, og de ser frem til at dele mere af deres musikalske rejse med verden.

DJ efter koncerten

May 18 2024

Details

Date: May 18
Time: 10:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04