Loading Events
  • This event has passed.

Direktørtid / Ankerdatter – upcoming musik, når det er bedst!

Direktørtid består af 4 kvindelige sangskrivere/musikere, og blev formet i sommeren 2020 efter at de havde mødt hinanden på en songwriter camp.
Repertoiret består af sange på hhv. dansk og engelsk, som de skriver både hver for sig og sammen.
De fleste af teksterne er på dansk og handler om alt fra at kaste håndklædet i ringen til at sige ‘mojn’ til Mona. Direktørtid er kendt for deres store nærvær i sangene, samt masser af humor imellem dem!
Direktørtid er:
Christina Persson: Akk Guit/voc
Susse Sønderby: El guit/voc
Trine Fisker: Bas/Guit/Voc
Suzanne Bach: Dr/voc
Ankerdatter har været på banen siden 2014, hvor hun udgav albummet “Smukke Løgne” som følge af to dødsfald i vennegruppen.
Når man pludselig sidder til sine venners begravelser, sætter det spørgsmålstegn ved alt i livet; hvad bruger vi tiden til?
Hvad er vigtigt? Hvor længe er vi her endnu? Indtil da havde Karen Sangvin, som gemmer sig bag kunstnernavnet, spillet i mange forskellige sammenhænge og været aktiv i musikbranchen både på og bag scenen i arbejdet med upcoming talenter, men nu meldte der sig en trang til at udtrykke følelser og tanker i tekster og toner.
Ankerdatter har siden optrådt så forskellige steder som i Tivoli, Vega, på Rådhuspladsen (Copenhagen Pride) samt spillet et hav af små intime koncerter – og der er altid god stemning når hun folder sig ud, og forbinder de dybfølte dansksprogede sange med masser af humor!
Karen Sangvin: Guit/Keys/voc
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WXmYnj7f9ec (sangen Tæt På)
https://www.youtube.com/watch?v=3FUwgY_HYGg (Ankerdatters egen fortolkning af Anne Linnets Smuk og Dejlig)
Entre: 50 kr i døren
June 18 2022

Details

Date: June 18, 2022
Time: 3:00 pm