fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

David Kampmann Feat. Jesper Bo Hansen

FEEL GOOD FRIDAY

Entry: DDK 100,- Door Sale Only

David Kampmann Feat. Jesper Bo Hansen

David Kampmann, stiftende medlem af legendariske Baal, træder nu helt i front med sin egen trio, sammen med den mangeårige samarbejdspartner, bassist Jimmy Krogsgård, ligeledes kendt fra Baal og den fantastiske trommeslager Kristian Karottki. Det er en konstellation præget af en fælles kærlighed til trioformatet. Hver tone bæres frem af stor energi og spilleglæde.

Originalmaterialet har den sædvanlige høje kvalitet, og bærer Davids umiskendelige, lyriske stempel af blues og soul med den kraft og poesi, som han altid rækker ud efter. Det er blues med rockelementer og et helt særligt, harmonisk og energisk tvist.

Der er gamle Deepers-kendinge i nye arrangementer, kendte, elskede og klassiske covers, der bliver taget under kærlig behandling og sidst, men ikke mindst, helt nye, originale numre, hvor blues, soul, gospel og rock mødes i en form, der er lige så medrivende, som den er dyb.

Tænk, Hendrix, Mayer, tidlig Clapton, Billy Gibbons og Albert King – blandt mange andre, men så er retningen afstukket for en sjælfuld, svingende aften med en aftapning af blues, der er helt sin
egen.

Trioen er:
Guitar & Vokal – David Kampmann
Bas & Vokal – Jimmy Krogsgård
Trommer – Kristian Karottki

Gæst:
Keys/ Hammonorgel – Jesper Bo Hansen

September 22 2023

Details

Date: September 22, 2023
Time: 10:30 pm