fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Contribute

Con-Tribute er et hip hop tribute orkester, der hylder historiske ikoner, som siden begyndelsen har præget og formet hip hop til det, den er i dag. Bandet fører publikum sikkert gennem legendariske numre og artister, der tages under kærlig og respektfuld behandling. Con-Tribute brænder for Hip Hop og tør sætte et personligt præg på numrene, hvilket gør en aften i bandets selskab til en unik oplevelse.

Intet er for stort, eller for småt, og Con-Tribute sætter en ære i at kunne imødekomme kundernes ønsker. Bestemte numre, særlige gæster eller noget helt tredje.

fra fødselsdage til festivaler og alt der imellem, så er man i sikre hænder hos Con-tribute. 

Har du lyst til et anderledes band, som ikke spiller det samme som alle de andre?

Er du klar på at genbesøge en tid med legendariske hip hop tracks og Groovy Evergreens?

Fra tiden hvor Grandmaster Flash og Sugar Hill Gang satte nålen på pladen?

Til i dag hvor Drake og twenty One Pilots fylder dansegulvene?

Con-Tribute hylder og spiller alle de største hip hop hits fra ’78 og op til present day, hardcore blockparty style. Jay Z, Snoop Dogg, Public Enemy, Kendrick Lamar, Eminem, RUN DMC og mange andre.

Put the needle on the record, støv dine Superstars af og fat guldkæden. 

Du skal til Block Party!

BANDET

Patrick Barkmann // Singer/rapper

Flyttede i en tidlig alder til Spanien som entertainer og har begået sig på alverdens scener siden. Patrick er vinder af DM i Dansk Rap ’05, har spillet sammen med bl.a. Petter (S) og Rockers By Choice og åbnet Roskilde ’08. Desuden har Patrick delt producer med Ice Cube og har været med på plader med bl.a. Orgi-E, Jokeren og Kurupt (US).

Jens Villy Kock // Guitar/Keys

I daglig tale Villy The Kid, er ganske ny i hip hop genren. Dette er dog en stor fordel, da Villy bringer en musikalitet og et twist, som kun han kan gøre det. Med lækre riffs og soloer på guitaren, samt sprøde toner fra keyboardet, smelter det hele sammen til en højere enhed.

Thomas Marcussen // Bass 

En musikalsk kamæleon, der har spillet hip hop med MC Einar, indspillet anmelderroste albums med elektropop bandet Next to Beluga og spillet live med Tobias Trier. 

Allan Hylbech // Drums

Roadie for Run–DMC ’97. Allan har siden spillet sammen med bl.a. MC Einar, Rockers by Choice, Nik & Jay, Johnny Hefty & Jøden, Blæs Bukki, Jokeren, Clemens, Al Agami, Alliancen, Patrick B, Kato, Per Vers, L:Ron:Harald, Dee Pee, Petter (S), Humleridderne, Pede B, Andrew Strong, Anna David, Peter Belli, M-Rock (S), Alex, DR PigeKoret og DRs Underholdningsorkester.

December 27 2019

Details

Date: December 27, 2019
Time: 10:30 pm
Cost: 70DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04