fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Brazilian Nights feat. Vagn Brandrup

Entry: DKK 100,- DOOR SALE
Brazilian Nights spiller swingende latinjazz, samba og bossanova! –
med topmusikere indenfor denne genre, og giver publikum en stor oplevelse.
Musikerne er:
Vagn Brandrup, der begyndte som trommeslager med en stor passion for cool jazz og bebop, men har nu gennem mere end 20 år spillet fløjte. Har spiller med store musikere som Lasse Gullin, Doug Raney, Bent Jædig, Tomas Franck, Teco Cardoso, Brew More, Romano Mussolini mfl. i Europa, og optrådt på mange festivaler og klubber. Har udgivet 3 Cdèr og været med på mange flere.
Lars Clemmen, Baryton/tenor saxofonist, der allerede i 50erne var fremtrædende på den danske jazzscene, og var med til at vinde Ekstrabladet og TONO`S jazz konkurrence. Var medlem af Bobtetten og Voyage og egen Quartet. Spiller nu med Brazilian Nights.
Carl Winther, den danske klaverløve, der bla. Spiller med Jerry Bergonsi ( Der bliver anset som verdens bedste Tenorsaxofonist ), Giorgio Garzone, Weiskopff og mange andre af de store amerikanske musikere der kommer til Danmark. Har udgivet adskillige Cdèr med egen trio og internationale grupper.
Jimmi Roger Pedersen, Freelance bassist, komponist og underviser. RMC student i 1986 med NHØP. Turneret med legender som Horace Parlan, Benny Bailey, Al Grey. Indspillet 100+ samt 2 solo album. Nomineret som bedste solist ved verdens største musik award JPF 2009 i Nashville, Tennesee.
Deodato Siguir, er et ægte verdensbarn fra Mozambique. Flyttede i 2001 til Skandinavien, først Stokholm, og nu i København. Sprudlende og sofistikeret spil. Har udgivet flere album bl. a. Muterma med placering i Europas Top Ten.
July 03 2023

Details

Date: July 3, 2023
Time: 4:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04