Loading Events
  • This event has passed.

Björn Ingelstam Quintet feat. Adrian Cox (GB)

By Long John Jazzklub den 25/10 kl. 14.00-17.00

VIGTIGT!!! Grundet Covid-19 er der max. 50 siddende publikummer.
Billetter skal købes via Place2book (klik på BUY TICKET her på siden)

Hvis Adrian Cox (imod forventning) ikke kan komme til Danmark, vil du modtage en mail der giver mulighed for at få billetten refunderet. Vi vil under alle omstændigheder gennemføre med afløser. Hold dig opdateret her på siden.

Der vil være begrænset antal billetter til gæster og medlemmer fra andre jazzklubber.

Adrian Cox begyndte at spille musik som seksårig og blev professionel i en alder af 15 år. Han har turneret Europa i vid udstrækning de seneste 19 år og er beskrevet som en af “Londons mest karismatiske musikere” (Time Out London).

I løbet af sin karriere har han spillet med kunstnere som Wynton Marsalis, The Jazz på Lincoln Center Orchestra, Dr. John, Maceo Parker, Ronnie Wood og Guy Barker, på utallige venues (herunder Ronnie Scott’s, The Barbican og Lincoln Center New York).

Björn Ingelstam, Trompet (SE)
Prisvindende svensk jazz trompetist og har trods sin unge alder etableret sig på den europæiske jazzscene med sin stærke lyd og enestående udtryk i jazztraditionen. Han turnerer verden rundt, både som solist og med sine egne grupper og er meget værdsat både som trompetist og vokalist. Björn har spillet med blandt andre Bob Wilbur, Anat Cohen og Wycliffe Gordon. Nu bosiddende i Frankrig men med afstikkere til New York og New Orleans – dog med stor tilknytning til Danmark og fødestedet Sverige.

Til denne mini tourné medbringer Björn sit eget orkester, som består af følgende musikere:

Mathias Petri, Bas (DK)
Uddannet fra det Rytmiske Musikkonservatorium og Mahattan School of Music så der er garanti for en swingende bund i bandet. Kan ligeledes høres i Lola Love og en lang række andre orkestre.

Calle Brinkman, Piano (SE)
Uden tvivl en af de mest efterspurgte unge pianister, som mestrer mere eller mindre alle genrer. Trods svensk pas, har Calle bosat sig i Danmark, og spiller fast med i Björn Ingelstams band, og foruden sit eget orkester, er han også benyttet af flere orkestre i både Danmark og Sverige.

Andreas Svendsen Trommer, (DK)
Nok en af de mest lovende trommeslagere Danmark nogensinde har produceret. Listen er for lang til at nævne de lande han har spillet i. Med rødder i den danske traditionelle jazz blandt andet hos Dixie 4 you, tog karrieren fart, så imens han plejer sine jobs som fast medlem hos Nola Love og Jack Street, er han i flyveren rundt i verden sammen med nogle af de største orkestre.

October 25 2020

Details

Date: October 25, 2020
Time: 2:00 pm - 5:00 pm
Cost: 80DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04