fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Best of Bowie

Det danske band Best of Bowie spiller det britiske musik-ikon David Bowie’s allerstørste hits krydret med sange, som måske ikke nåede toppen af hitlisterne, men alligevel blev ikoniske for Bowies karriere.

Fordi Bowie var aldrig selv bange for, at udfordre sig selv og sit publikum.

Han insisterede på at forny sig selv sin musik og det er ikke mange rockstjerner, der har rørt ved så mange stilarter, spillet og komponeret musik med så mange forskellige stjerner i alle genrer.

Bowie stod fadder til glamrocken, opfandt rollerne Ziggy Stardust og major Tom. Tog livet af dem, for at genopstå i soul, jazz, R&B, teatre, musicals med mere. Og netop det, er det spændende ved at fortolke Bowie; De mange stilarter og udtryk. Det er et kæmpekatalog, man kan tage fra – nærmest uendeligt troede vi, indtil 2016 hvor David Bowie rejste videre.

Best of Bowie er gennem hele spektret og håber, at I vil være med til at hylde én af rockmusikkens helt store kunstnere.

Best of Bowie har optrådt gennem årene de fleste steder i Danmark. Smukfest, Gimle, Amagerbio, Train, Viften samt en del festivaller, samt små og mellemstore spillesteder.

Best of Bowie spiller for udsolgte huse i Danmark, men også i Sverige og Tyskland.

January 18 2020

Details

Date: January 18, 2020
Time: 10:30 pm
Cost: 120DK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04