fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

BandDylan (Bob Dylan cover)

BandDylan

Michael review om aftenens repertoire: Da Bob Dylans plader Desire og Street Legal udkom dengang i midt 70’erne havde jeg langt hår – jeg gik i gymnasiet på Gentofte statsskole.

Jeg var ikke vild med Bob Dylan dengang. Okay i det band jeg spillede i til festerne på gymnasierne, spillede vi Knocking on heavens door, men ellers ikke.

Jeg synes han var en krukket og utilnærmelig intellektuel. Nej så hellere Earth Wind and fire, Led Zeppelin, Bowie, Santana eller Thin Lizzy – næsten alt andet en Bob Dylan.

Men det ændrede sig med pladen Oh Mercy i 1989 – pludselig forstod jeg hvad Bob Dylan var.. og pladen gik lige i hjertet på mig.
Siden er jeg gået baglæns i kataloget og har lært Bob Dylan at kende. 70‘erne er jeg vild med ‘Blood on the tracks’ – og Rock pladen Street Legal
Vi har nu i længere tid spillet akustisk, hvilket har været en fornøjelse. Akustisk guitar – Cajun – harmonika. Der har været luft, man kan høre teksterne, vi har spillet uden ørepropper. Nu sætter vi ørepropperne i og strøm til instrumenterne. Vi glæder rigtig meget til lørdag d. 5.3 kl 23.

Thomas Ubbesen (harpe)
Keld Holse (trommer, kor)
Stefan Borum (keys, kor)
Bjarne Hansen (bas)
Michael Christophersen (guitar, sang)

Link: www.Banddylan.dk

March 05 2022

Details

Date: March 5, 2022
Time: 11:00 pm
Cost: 100DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04