Loading Events
  • This event has passed.

Anne Eltard med Regin Fuhlendorf og Nicolai Land

Musiker, komponist, sanger og violinist Anne Eltard er højaktuel med sit tredje soloalbum, som kommer på vinyl og digitale platforme den 3.6. Allerede nu er singlen fra albummet ”Hold mig tæt” i rotation på P5.

Denne aften har hun sin faste guitarist Regin Fuhlendorf og kontrabassist Nicolai Land med sig.

Anne Eltard blander nordisk folk, country og latin i sine kompositioner og fine arrangementer. I et lydbillede der giver plads både til de involverede musikere, til sangene, følelserne de udtrykker og til de historier de fortæller. Violin og stemme i kombination med hendes tunede wah-wah pedal giver Anne Eltards stil en særegen og unik lyd, der lever frit i et traditionelt musikalsk univers.

Med sin baggrund i nordisk folklore og et bredt genrekendskab, kombineret med et musikalsk overskud og påhitsomhed, danser Anne Eltard igennem musikken og sangene med sikre skridt. Teksterne kredser om sanselighed, håb og mod, berører historiske begivenheder og politiske emner, som klima, konflikter og musikkens betydning for mennesker i en verden i krise.

Med sig på scenen denne aften har hun en af landets fineste guitarister Regin Fuhlendorf. En feinschmecker, med musikalsk og genremæssigt overblik som få, samtidig med stor lydhørhed. På kontrabas er det Nicolai Land, der groovy og sikkert pakker holdet ind i en solid swingende bund. Alt i alt er der lagt op til en swingende charmerende aften.

Koncerten er sponsoreret af Honorarstøtte og Statens Kunstfond.

 

May 19 2022

Details

Date: May 19, 2022
Time: 8:00 pm
Cost: 50DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04