fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Anders Gantriis

Sangskriver skifter sprog.

Den danske sangskriver Anders Gantriis skifter sprog og udgiver dansksproget single 23/10-2020. Anders har 3 tidligere udgivelser bag, hvor alle sange er på engelsk, men nu kommer den første dansksprogede udgivelse fra den danske sangskriver, nemlig singlen ”Kommer Hjem” et nummer der handler om at være væk hjemmefra, spille koncerter til sent på natten, efterfesten, det der følger med. Og om hvor dejligt det er at komme hjem til den man elsker. Nummeret handler også om at komme bestemte steder på Vesterbro b.la på et lille sted der hedder ”Blomsten”.

 Anders Gantriis har tidlige haft succes med sine udgivelser, og har haft numre i rotation på b.la P5 men også P4, radio Alfa og en hel del mindre stationer har taget godt imod tidligere udgivelser.

Denne gang er udgivelsen dansksproget og det vil fortsætte fortæller Anders , der allerede har skrevet et helt album på Dansk og derfor kan det allerede afsløres at den første dansksprogede single ikke bliver den eneste.

Den gode melodi.

Det der efterhånden kendetegner sangskrivningen og numrene fra Gantriis er den gode melodi i centrum, samt emner som de fleste kan forholde sig til. Alle numre fra Anders Gantriis er skrevet med udgangspunkt i hans eget liv, samt det der foregår omkring ham. Teksterne får en dejlig melodi, tilsat af nogle meget kompetente musikkere som Anders også hande med på debut albummet ”In My Mind” som udkom i 2017.

Morten Maltesen som ”Partner in Crime” er bestemt en god mand at have bag. Morten er arrangør på den nye single og spille også flere af instrumenterne på det nye nummer. Og Mortens musikalitet og evner til at arrangere et dansk pop nummer kommer virkelig til udtryk på dette nye nummer. Derover er det Anders Lampe der sørger for de sprøde riff og dejlig guitar tema’er der findes på ”Kommer Hjem”

 Det er denne gang ”Audio Pilot” der udgiver singlen fra Anders Gantriis. 

Mange Konceret i 2020.

Anders Gantriis har trods en del aflysninger grundet corrona, spillet i hele landet sommeren over. Det er blevet til mindre koncerter og uden orkesteret bag, men derimod meget intime koncerter hvor kun Anders og hans Gibson Guitar har været at se på scenen. Over 20 koncerter henover sommeren spredt over hele landet er det blevet til, og der er da også stor ros fra arrangører og publikum, for Anders’ nærvær, små historier og gode melodier.

 

January 30 2021

Details

Date: January 30, 2021
Time: 5:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04