fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Bryan Rice + Zididada på Toppen på Droppen!

Entre: 185 kr inkl velkomstdrink

Toppen på Droppen er Drop Inns nye eksklusive torsdagsklub.

Som noget helt nyt vil Drop Inn præsentere to etablerede artister på scenen på én og samme aften. Du vil opleve to meget forskellige solister.

Fælles for dem er, at det er kendte navne med et solidt bagkatalog, masser af røverhistorier at berette og selvfølgelig nogle hits i bagagen.

Artisterne på Toppen på Droppen bliver under kyndig ledelse af Dennis Flacheberg på guitar/kor, som vil gøre sit ypperste for at give dig en unik aften.

Velkommen til Droppens nye torsdagsklub!
___________________________________________________________
Bryan Rice er de seneste år blevet et synonym med god, engelsksproget pop i den internationale klasse. Hits som ”No Promises”, ”Breathing”, ”Homeless Heart”, ”Can’t Say I’m Sorry” m.fl. klinger velkendt hos mange danskere og hans stærke vokal er en fast del af radiokanalernes repertoire, senest med singlen ‘Warriors’ som er førstesinglen fra hans 5. udspil + en EP der udkommer d. 1 september.

Han har succes i bl.a. Belgien, Sydafrika, Asien m.fl, som gør danske Bryan Rices fremtid på stjernehimmelen mere og mere klar.

Bryan er de seneste år også set i andre sammenhænge som fx. teaterkoncerten ”Stupid Man” på Bellevue Teatret, tv-programmer, radiovært på Radio Køge med programmet ‘Tal Ordentligt’ og er til september aktuel i musicalkoncerten ‘I Love It in concert’ på Musikkens Hus i Aalborg.
__________________________________________________________
“Du ved sikkert godt hvem de er, og hvad de står for”. (men alligevel) ZIDIDADA er bandet, der introducerede Evig Sol til det danske publikum.

I to årtier har de turneret land og rige rundt med hits som bl.a. ”Please ya, Lisa”, ”Walking on Water” og ”Prinsesse”.

Uanset om du har oplevet ZIDIDADA under bøgen i Skanderborg eller på en ukendt mark i Nordsjælland, vil du kunne nikke genkendende til bandets altid positive og smittende budskab.
De debuterede i 1999, og med Jimmy og Danny som stiftere, fik de hurtigt samlet det hold, der stadig i dag står på scenen weekend efter weekend.

I 2012 søgte Danny andre veje, og nu er de 6 mand.
Drengene har efter singlen Prinsesse, der udkom i 2004, drømt om at kunne følge op på succesen, og nu er drømmen blevet til virkelighed.

Foreløbig er de ude med singlerne Lå Lå Lå og Sommersang.
Stilmæssigt er der ingen love og regler i ZIDIDADA, men reggae har altid stået bandets hjerte nær.

November 14 2019

Details

Date: November 14, 2019
Time: 9:00 pm
Cost: 185DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04