Toppen på Droppen v Sys Bjerre + Thorbjørn Risager

Toppen på Droppen

…. er Drop Inns nye eksklusive torsdagsklub, som du fremover vil kunne se på programmet én gang om måneden.
Som noget helt nyt vil Drop Inn præsentere to etablerede artister på scenen på én og samme aften. Du vil opleve to meget forskellige solister.
Fælles for dem er, at det er kendte navne med et solidt bagkatalog, masser af røverhistorier at berette og selvfølgelig nogle hits i bagagen.
Artisterne på Toppen på Droppen bliver backet op af Drop Inns eget husband under kyndig ledelse af Dennis Flacheberg, som vil gøre sit ypperste for at give dig en unik aften.
Velkommen til Droppens nye torsdagsklub!
Sponsoreret af Københavns Honorarstøtte.

SYS BJERRE

Sys er 33 år, har udgivet 4 studiealbums siden hun debuterede i 2008. Har derudover skrevet sange til og med mange andre kunstnere, samt leveret musik og tekst til forskellige projekter og produktioner. Senest har hun skrevet nogle "Salmer til det moderne menneske", hvoraf 2 har fundet vej ind i den nye Kirkesangbog. Mange af hendes popsange er ligeledes med i populære sangbøger, sågar i Det blå sanghæfte, som er en lillebror til Højskolesangbogen, og det er noget af det hun er mest stolt af at have opnået. Bortset fra det med, at man lige nu kan være heldig at få en Tuborg hvor der står "Når du er en kegle" eller " Når din lejlighed er lidt brændt ned" på etiketten. Det er også ret stort. Hun vandt 2 zulu-awards engang (den ene har Morten Karlkvist vist, men han havde også fortjent at få en), og hun var med i Toppen Af Poppen dengang man stadig kom ud at rejse til de varme lande. I hendes fritid er hun passioneret, vegansk husmor, tegner tegninger, skriver digte, mediterer eller står på hovedet i et yogacenter. Hun er også vild med brune bodegaer og dybe samtaler.

THORBJØRN RISAGER

Thorbjørn Risager er Danmarks bedste blues-sanger og -musiker pt. Men med sit forrige album Too Many Roads indikerede den danske mester i blues, at han gerne ville i en mindre blå, mere rocket retning. Og det viser han endnu tydeligere med sit nye album, ”Change My Game”. Risager og hans kammerater spiller en rå og svedig form for blues-rock, og Risager selv synger med en pondus og power, der i dén grad fremstår respektindgydende. Musikken er genretro, af internationalt tilsnit og til at koble sig på for høj og lav, tynd og tyk, syd og nord, øst og vest. De bedste numre er klokkeklare rockhits på Superliganiveau. Ivan Rod, Gaffa