Funky friday m. Emrik Larsson / Grandmaster Dee Pee Feat. Soul Investors 

M-Rock SE / Grandmaster Dee Pee DK Feat Soul Investors DK

”Et af de bedste funkalbum i Norden” Emrik M-Rock Larsson, som lider af diagnosen funk-beskadiget hjerne. Først i Stonefunkers og senere i M-ROCK M-Rock The Band. Albummet Cosmic Phunk Saga Continues er et af de bedste funkalbum, der er lavet i Norden! Det er mixet af geniet Opolopo og registreret af den skæggamle mand Johan Håkansson sammen med de bedste musikere, du kan finde.
Albummet er delvist finansieret gennem en succesfuld crowdfunding, hvilket indbragte 50.000 svenske kroner.
Albummet blev udgivet på vinyl, cd, digital den 23. september på Emrikording Entertainment.  

OM ALBUMMET  

”Ok. Jeg tilstår! Jeg er afhængig. Jeg er en ærlig person, og ønsker omverdenen skal vide, at jeg aldrig slipper af med min afhængighed. Det bliver kun værre med årene der. Til tider er min afhængighed så stærk, at jeg ikke kan være et sted i end et par minutter. Det er en konstant kamp for at få mere.

HVORDAN ARBEJDER DU MED DIN AFHÆNGIGHED? Ved at sørge for at andre bliver afhængige, så jeg kan lave mere. Jeg har netop udgivet et fuldt digitalt lægemiddel sammen med en række co- afhængige. Vi håber, den vil give en mega funk orgasme, som øger afhængigheden til befolkningen i hele verden. Pladen hedder The Cosmic Phunk Saga Continues.

Grandmaster Dee Pee DK Feat Soul Investors DK Skandinaviens svar på George Clinton og medstifter af det legendariske svenske funk band Stonefunkers- svenske M-Rock, samt DK`s Hip Hop pioner # 1 Grandmaster Dee Pee + medstifter af det legendariske danske Hip Hop band Rockers By Choice, byder op til Episk Old School Funky Soul Disco Rap i Sværvægtsklassen, begge bakket op af de Groovy Funkateers i Soul Investors,,det bliver en legendarisk aften i hjertet af København...