Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

VoiceZone KL.15.00

Entré – køb din billet her

VoiceZone en vokalgruppe med fuld fart på …
VoiceZone er en gruppe bestående af erfarne sangere, som synger de nyeste numre indenfor rytmiske ørehængere på såvel dansk som udenlandsk. VoiceZones musikalske grundlag bygger på fornyelse, kvalitet og sangglæde. Gruppens medlemmer deltager frivilligt i VoiceZone som fritidsbeskæftigelse, og øver i Ballerup.

VoiceZones musikalske leder hedder Anders Ørsager. Han er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og underviser her i sang og pædagogik. Anders fungerer desuden som voice coach for danske og udenlandske sangere – både i forbindelse med diverse TV-shows (Melodi Grand Prix, X-Faktor  osv), og på teatre i ind- og udland. Anders brede erfaring fra musiklivet og hans baggrund som voice coach har været givende for VoiceZone, som helst vil udstråle et underholdende image med en sprudlende vifte af nyere pop-numre som synges til backing tracks produceret specielt til VoiceZone eller a cappella.

Kom og oplev denne koncert, hvor vokalmusikken virkelig bliver præsenteret med forførende, festlig og farverig musik. VoiceZone glæder sig til at synge for jer.

VoiceZone består af (kort version)
Dirigent         Anders Ørsager
1. Sopran       Anja  Hanne Heidi og Helle
2. Sopran       Karen, Rikke og Winnie
1. Alt             Bente, Hanne, Nina og Sigga

Alt Beth, Mette og Nanna

Tenor Kenneth, Kim og Peter

Bas                Claus og Lars

Web              www.voicezone.dk

Facebook      VoiceZone

Youtube        https://www.youtube.com/watch?v=i2pFz9A32Go

 

Detaljer

Dato:
november 18
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
Phone: +45 33 11 24 04