Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

GADEFEST/Streetparty KL.16.00

Drop Inn’s Streetparty with awesome DJ’s- Pride!
Streetparty with awesome DJ’s! We are looking forward to having a splendid time with you.
Free entrance.
Program:
12.00-24.00 – Streetparty
16.00-21.00 – DJ Jean Von Baden & Deborah
21.00-02.00 – DJ LISA KAYE og The Swan And The Lake live på keys
OBS! Gaderne omkring Drop Inn dvs. Kompagnistræde, Farvergade, Hestemøllerstræde, Gåsegade vil være lukket af med terrorsikring fra fredag den 17. august kl. 8.00 til søndag den 19. august kl. 7.00.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til hygge, iskolde øl, vin og dans.
Læs mere:
JEAN von BADEN & DEBORAH
JEAN VON BADEN er en levende legende. Nattelivets originale festkonge. X gogo Danser i 90erne på bla Pan og X-Ray, og idag en af Europas mest eftertragtede DJ’s og producere.
Jeans cv er for stort til at få med her, men han har spillet utallige gange til Priden og overrakt årets event pris til Axgil Awards i år.
Jean von Baden har spillet næsten alt, fra Kongehusets fester, Olympiader og til de største natklubber over hele verden fra Ibiza til NYC. Bla har han spillet sammen med bla GRACE JONES, BOY GEORGE; DAVID GUETTA mfl og er kendt fra bla BUDDHA BAR PARIS & MONTE CARLO opsamlingerne flere år i træk.
Deborah er som Dj & producer enormt hot og en komet på den danske Dj/producer himmel.
Hun er været fast DJ til “FEMALE OXYGEN” festerne, Hausfrau festerne og har spillet Gay-priden flere gange med stor succes.
Hun rykker desuden dansgulve på steder som Culture Box, Chateau Motel mfl.
Hun mestrer både det elektroniske, men har altid en masse nye versioner af kendte sange fra alle tider som hun elsker at lave om til mere moderne lyd med stor respekt for de originale numre.
DJ LISA KAYE:
Motivationen for at spille er at skabe fester, hvor folk simpelthen ikke kan lade være med at danse.
Music keywords: Groovy, soulfull, funky, deep, classic, New York style, housemusic.
DJ LISA KAYE er en del af byens next generation DJ’s. Hun har blandt andet spillet på Karsten Louds Kaj-din ven i solen, Luftkastellet på Ofelia Beach, At Dolores, Thomas Madvigs klubber Mein og ADHD, Cava Bar, Absalon Hotel, CPH Stage og CPH:DOX, Cosy Bar og Drop Inn i forbindelse med Gay Pride
Operaen Det Kgl. Teater, Skuespilhuset Det Kgl. Teater M.M
Min inspiration ligger helt tilbage til da jeg var bosat i New York i 12 år. Der blev jeg introduceret til Housemusic helt tilbage i 1987 altså nærmest da genren opstod.
Jeg kom blandt andet i Klubberne Paradice Garage, Mars, Sound Factory, Shelter og The Tunnel, hvor alle lige fra Wall street folk, gay, lesbians, drags, modeller, musiker, skuespillere, kendte og ikke kendte, og unge som ældre kom.
Det var en stor heksekeddel på dansegulvet. Hvis man ikke var høj så blev man det af denne fantastiske inspirerende energi af alle som bare gav sig hen til de fede beats.
Folk siger altid til mig, at de bliver glade af det jeg spiller og at jeg får dem til at føle sig smukke og sexede. Hvad mere kan man så ønske sig?
Emil Breum (The Swan And The Lake):
Emil har spillet klaver og synthesizer siden 7 års alderen, hvor han har bevæget sig igennem de fleste genrer.
 I dag komponerer og producerer han musik og er signet med sit eget projekt, The Swan and The Lake, ved Kenneth Bagers label
Music for Dreams.
 Emil har gjort det til sit speciale at spille med DJ’s, hvor han improvisere ind over de tracks, som bliver spillet.
 Denne aften er vi så heldige at få muligheden for at opleve Emil live, når han joiner DJ Lisa Kaye bag pulten.

 

 

Detaljer

Dato:
august 18
Tidspunkt:
16:00 - 00:00
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
Phone: +45 33 11 24 04