Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Musikpolitiet KL.23.00

 

Entré – Køb din billet her

Et medlem af MUSIKPOLITIET er ham du ser hænge i baren, efter han har drukket orkesterets pilsnere i baglokalet, hvor han i øvrigt har lovprist bandets medlemmer i håb om at kunne vikariere på et fremtidigt job – subsidiært skubbe et medlem af bandet af pinden.

MUSIKPOLITIET opgave er herefter at kommentere, hvad der sker på scenen, ikke mindst for på den måde at stramme den personlige stamina og egocentrerede lovprisning af et af verdens ældste erhverv; prostitution: Altså mod penge at tilse at andre mennesker opnår sex og udskillelse af endorfiner i så rig mål, at de ikke behøver ligeværdige personlige følelsesmæssige relationer for at opnå samme ophøjede eskapade- og pistiske fornemmelse.

Man kan kende et medlem af MUSIKPOLITIET på, at det er ham, der hænger i baren, helt rolig med korslagte arme, en guldøl i hånden kommenterende til sidemanden, hver gang en af musikanterne gør noget specielt på scenen. Og så er det vi tænker: Lad os for at tage guldøllen med på scenen – og i øvrigt højlydt kommentere, alt vi selv foretager os. Vi kan fx for første gang i musikhistorien byde på “rockmusik med kommentator”: Orkesterets medlemmer forsøger at gennemføre et stk. rockmusiknummer, mens dette HØJLYDT KOMMENTERES VIA MEGAFON, bare så alle er med. Tænk at overlade kunst til den rene individuelle oplevelse….en skændsel mod musikanmeldere, massemedier, museer, mesener og mennesker fra det kulturpolitiske liv.

Til gengæld er MUSIKPOLITIET underlagt visse regler:

  1. MUSIKPOLITIETSKAL have det sjovt! Det er ikke skægt, hvis det ikke er sjovt.
  2. MUSIKPOLITIEThar ingen leder. Alle bestemmer lige meget, og man må spille solo så ofte og så længe man vil.
  3. MUSIKPOLITIETer underlagt reglen om at præsentere numre, kulturradikale københavnermusikanter med rigtig god smag, siger er forbudt at spille: “Smoke on the water”, “Kom tilbage til mig”, “Eye of The Tiger”, “Fly on the wings of love”, “Himmelhunden”og “Der er et yndigt land”.
  4. MUSIKPOLITIETvil altid optræde med et nummer spillet på sav – motorsav. Hidtil har vi haft succes med John Mogensen nummer. “Sav længe jeg lever”, men det kunne også være “As I saw her standing there” med ham der Beatles.
  5. MUSIKPOLITIETpræsenterer altid et indslag fra underafdelingen “P.I.K.” (Politiets Idræts Klub), bestående af udvalgte fodboldsange, herunder og naturligvis også White Stripes’ “Seven Nation Army.”
  6. MUSIKPOLITIET spiller musik, fordi de godt kan lide det
  7. MUSIKPOLITIET arrangerer altid PUBLIKUMS NUMMER: Og så kan de kraftedemig også selv spille lortet.

Musikpolitiet trækker aldrig grænsen, og overtrædes denne ikke, trækker de staven.

Musikpolitiet er:

Allan Tchicaja

Kasper Damgaard

Emil Bendixen

Nils Krøyer

 

Detaljer

Dato:
december 14
Tidspunkt:
23:00 - 02:00
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
Phone: +45 33 11 24 04