Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Frederik Liberti KL.22.00

 

Frederik Liberti er 39 år gammel og debutant, men det betyder bestemt ikke, at han ikke er erfaren!

Frederik har nemlig spillet musik siden midten af sine teenageår, i bands, til konkurrencer, i udlandet, og en helt masse steder rundt om i Danmark.

Spørger du ham selv, er et slag på tasken ca. 2000 koncerter, større som små, rundt om i verden, med både egne numre og coversange.

Hvorfor får en 39-årig erfaren musiker lyst til at springe ud som pladedebutant? “Jeg er godt klar over, at jeg ikke skal ud og konkurrere med alle de utrolig smukke og dygtige unge popartister derude, men jeg syntes jeg befinder mig rigtig godt i popgenren, da jeg kan bevæge mig rimelig frit rent musikalsk her”.

Frederik kommer fra et musikalsk hjem, hvor både rock og reggae var meget indflydelsesrige genrer. Det er også let at høre disse referencer, når man hører første singleudspil ”Up From A Fall”, der både indeholder offbeats fra reggaen og guitarlyden fra rocken.

Det er genre mash up, men forenes godt i den popsfære Frederik bevæger sig i musikalsk. “Jeg kan godt lide, når lytteren kan relatere til teksten og koble sangen over på sig selv og sine egne oplevelser. Hvad det gør ved dig, kan være ligeså interessant, som hvad det betyder for mig som kunstner”.

Facebook: https://www.facebook.com/frederiklibertimusic

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrFrederikLiberti

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0iwvCa1Oc6MtuBMrRNsHkl

https://itunes.apple.com/dk/artist/frederik-liberti/id952241317?l=da

 

Detaljer

Dato:
10/10/2017
Tidspunkt:
22:00 - 23:30
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
Phone: +45 33 11 24 04