Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

E-Street Jam KL.22.30

 

Entré – køb din billet her

For ottende år i træk er et af landets absolut bedste coverbands, E-Street Jam, klar til at drage ud i landet for at underholde og begejstre den trofaste og voksende skare af Bruce Springsteen fans. Med et show der er større, skarpere og mere intenst end nogensinde før, sat sammen i et velovervejet mix af ballader, nye og gamle hits og musikalske mirakler, alt sammen serveret i dyb respekt for en af rockens største nulevende legender.

Kort fortalt, er det 7 mand på scenen som forstår at levere et energisk og autentisk Bruce Springsteen Show, hvor publikum bliver forkælet med dansende rockhits som “Dancing in the dark” & “Born in the USA”… og også får lov at føle romantikken bag historier som “The River” & ”Tougher than the rest”.  E-Street Jam kommer hele vejen rundt, når der leveres et Springsteen Show der er Bossen værdigt !!!

Som altid er E-Street Jam anført af Danmarks egen Springsteen, sangeren Ulrik Bjørneboe, der på samme tid formår at finde sjælen i Springsteens musik og få publikum trukket ind i det stærke musikalske univers. Taget letter og hjerterne smelter når saxofonisten Hans Nybo blæser sine utrolige soloer ud over publikum med en imponerende feeling og fornemmelse. Mens bandets leadguitarist Thorbjørn Thorslund fylder sine soloer med al den tråd og nerve, der er så karakteristisk for musikken. Som altid er det bassisten Daniel Kristiansson og trommeslageren Michael Olsen, der udgør bandets bund og rytmesektion, mens Henrik Christensen håndterer klaver og keyboards. Og som bandets ekstra gear sørger smukke Sandra Profitlich for koret på de mange sange.

Helt i pagt med originalen leverer E-Street Jam koncerter af mindst to timers varighed med konstant puls og power.

E-Street Jam – bedre end nogensinde.

 Web: www.e-streetjam.dk

Facebook: E-Street Jam (Bruce Springsteen Cover)

 

Detaljer

Dato:
november 9
Tidspunkt:
22:30 - 01:00
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
Phone: +45 33 11 24 04