Long John Jazzklub ​v. ​Vester ​J​azzværk

Nikolaj Christensen og Piloterne har siden det anmelderroste debut-Album “Piloter” leveret en række ligefremme, iørefaldende og delvist selvbiografiske sange, der har smeltet sig ind i mange danskeres hjerter. Nu har Nikolaj og Piloterne taget 30 gange rundt om solen. Og det skal fejres. De 30 års erfaring, der kløver skarpt ind i Nikolajs intenst-rustne røst, giver klangbund til at fortælle historier. Historier, der vil blive fortalt i et ‘greatest hits-sæt’ bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog med bandet i ryggen.
Rødderne til Nikolaj & Piloterne rækker helt tilbage til Nikolaj Christensens hippiebarndomshjem, som var proppet med musik. Som femårig begyndte han at underholde med sin guitar, og fra sit 15. år skrev han sine egne sange. Sangene lagde sig i den amerikanske tradition for at krydse rock og blues; med navne som Bruce Springsteen og Steve Earle som forbilleder. Nikolaj Christensen fandt hurtigt sin egen melankolske signatur via sin rustne stemme og sine selvbiografiske danske tekster om den gådefulde relation mellem mand og kvinde.
"Med sin fantastisk stemme vil færøske Linda Andrews forkæle dig med svedig pop/soul og funk i en klasse for sig selv! Siden Linda Andrews vandt X-Factor har hun ikke ligget på den lade side! Linda Andrews har udgivet 4 solo albums, optrådt utallige steder og samarbejdet med danske kunstnere bl.a. Clemens, Lis Sørensen, Rasmus Nøhr og Anders Blichfeldt. Sammen med det fantastiske husband vil Linda Andrews spille numre fra sit seneste album"