Dynamic Jazz

DYNAMIC DYNAMIC blev grundlagt af sanger og arrangør Paul Kim, da han flyttede til København fra San Francisco. Bandet består af syv aktive jazzmusikere, der klæder hinanden godt. Alle har de deres egen stemme og er involveret i flere musikalske projekter. Resultatet er en kombination af talenter der spænder over genrer og epoker i en spændende syntese.  

Repertoiret er progressiv jazz, lækre arrangementer i close harmony, med et funky San Francisco twist. Sammenligningen med Manhattan Transfer ligger lige for, men DYNAMIC har udviklet sin egen stil og sound der gør brug af forskellige kombinationer af instrumenter og stemmer, a cappella sang, kor og solo sang. DYNAMICs nuværende repertoire er bygget op omkring Giants of Jazz. Originale vokalarrangementer af melodier af bl.a. Miles Davis, Monk, Coltrane, Herbie Hancock, Dizzy Gillespie og Billy Strayhorn. Bandet optræder desuden med original musik skrevet af egne medlemmer.

DYNAMIC spiller i klubber og på festivaler, og er at finde på Copenhagen Jazz Festival hvert år. I øjeblikket arbejdes intenst på et debutalbum, der forventes ude til foråret 2019.

Kirstine Dahlberg (voc soprano)
Anne Rørbæk Olesen (voc alto)
Katrine Rømhild (voc mezzo)
Paul Kim (voc bass)
Fredrik Rejle (guitar)
Niels Wilhelm Knudsen (bass)
Hasse Tang (drums)