Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vinterjazz med Kristian Jørgensen KvintetKL.15.00

Entré

Kristian Jørgensen: violin

Olivier Antunes:piano

Kasper Tagel:bas

Andreas Svendsen:trommer

Det er jazz der på én gang rummer varme, dybt swing og skønhed når Kristian Jørgensen kvartet træder op på scenen

Det er violinen sammen med det klassiske jazz setup med piano, bas og trommer der udgør sounden i Kristian Jørgensens Kvartet.

Med sig har den prisbelønnede Kristian Jørgensen, som ofte kaldes for Svend Asmussens arvtager, nogle af landets allerfremmeste jazzmusikere. Den ustyrligt boblende pianist Olivier Antunes, den sprudlende Kasper Tagel på bas og den elegante trommeslager Andreas Svendsen.

Alle overlegne instrumentalister som er i besiddelse af en sjælden musikalitet og en uspoleret spillelyst.

Repertoiret er “klassisk jazz”, det vil sige melodier af de store komponister som Gerschwin, Ellington med flere. Dertil Kristian Jørgensens egne numre samt danske sange og brasilianske sange. Selv ABBA-melodier og “old school” ragtime-numre får nyt liv når kvartetten tager dem under behandling.

Orkestret har slået sit navn fast ikke bare i Danmark men hele Skandinavien med omfattende turneer og medvirken i TV m.m.

Kvartetten har indspillet flere CDer, bla med pianisten Monty Alexander, og har også optrådt med gæstestjerner som guitaristen Andreas Öberg, sangerinden Sinne Eeg, og saxofonisten Fredrik Lundin m. fl.

https://youtu.be/7vlaHiSmXZI

https://youtu.be/8Pz6IA8kaZY

 

Detaljer

Dato:
februar 24
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
Phone: +45 33 11 24 04