Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vic Tayla KL.22.00

 

Vic Tayla består af medlemmerne: Daniel Ingemann (Keyboard, synthesizer & guitar), Jonas Jensen (Trommer), David Bergmann (Bas & synthesizer) og Jacob Janns (Vokal & guitar). Bandets fundament blev skabt i 2015, hvor en spirende fascination for britisk indie kultur, bragte medlemmerne sammen i et lille øvelokale i København. Hvad der startede, som et ”for-sjov-cover-projekt” blev hurtigt erstattet af et ønske om, at bringe indie kulturen til Danmark på deres egen måde.

Vic Tayla har fundet hjemsted i en lyd, der kan karakteriseres som melodisk indie pop. De har en jordnær tilgang til lyrikken, der kommer rundt om klassiske ung-til-voksen-problemer, som dårlige fester, ulykkelig kærlighed og forhold til diverse ”sære” personer. På trods af Vic Tayla’s jordnære tekster, er det deres intention, at publikum skal finde sig selv let svævende i den varme synth-lyd, der er krydret med jangly chorus-belagte guitar riffs og smitsomme beats. Bandets svar på ny-moderne 80’er vibes, henvender sig til et bredt publikum, som bandet allerede har oplevet prøvelser på. Vic Tayla deltog nemlig i Emergenza Festival 2017, hvor de nåede til finalen i Pumpehuset og måtte gå derfra med en andenplads.

I august 2017 udgav Vic Tayla EP’en Rose-Coloured Glasses, som indeholder fem af bandets numre. EP’en er et bevis på bandets passion for indie musik og kærlighed til enkelte stilistiske valg, specielt kendt fra 80’erne. Man kan lytte til Vic Tayla på alle store streamingtjenester.

https://open.spotify.com/artist/0QVjntmmWOEKNm9fcWHYMY

https://soundcloud.com/victayla

https://www.youtube.com/channel/UCD5GCc8D3orWxdek04O-Nqg

https://www.facebook.com/victayla/

 

Detaljer

Dato:
januar 16
Tidspunkt:
22:00 - 23:00
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
Phone: +45 33 11 24 04