Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MusicLife- Ta’ musikken til dig! KL.20.00

MusicLife – Ta´musikken til dig / Mer Musik til Byens Børn & Mere Monitor stiller op med adskillige singer-songwriters!
Læs mere om MusicLife

MusicLife er en noget anderledes musikskole, som er beliggende på Nørrebro/ Bispebjerg, man kan nemlig ikke melde sig til dette hold, man skal udvælges.
En gruppe unge mellem 13-20 år har været i skarp træning og skrevet deres egne sange med hjælp fra bl.a. den garvede svenske musiker og producer Paulo Mendonca, som bla. skriver sange til Robbie Williams, Andrew Strong og Ariana Grande. 
De fået undervisning i skuespil, retorik og vokaltræning, og er nu kampklar til deres første performance på et spillested.
Denne aften har de allieret sig med den unge talentfulde DJ BERGZ, som vil afvikle deres performance.

  www.music-life.dk
  https://www.facebook.com/www.musiclife.dk/
  https://www.youtube.com/watch?v=indc2ASopA4

Læs mere om artisterne i Mere Monitor:
BRIANNE:
Brianne er en 20 årig pige fra Ballerup, som lige siden hun var helt lille, har været helt vild med musikken, og er nu på vej frem – med fuld fart. 
Hun har i gymnasietiden bl.a spillet med i et band, som har spillet til en masse fester & café-aftner. Hun er en dejlig blanding af dansk & amerikansk – og derfor kan hun godt lide at skrive sine
sange på engelsk. De genré som hun bliver inspireret af er Soul, Blues, R’N’B og Pop. 
Hun har i mange år spillet på både guitar og klaver – samt deltaget aktivt i Ballerups musikliv.
Hendes fremtid står på at få indspillet en masse lækker musik, og det glæder vi os alle sammen til at høre. Du kan følge hende på :
Instagram : brianne.christine.cc

CAYLIE
Kan man høre en følelse? Det kan man, mener den 20 årige singer/songwriter Caylie, og netop dét, har hun fokus på, når hun skriver sine sange. Måden hvorpå man kan udtrykke følelser gennem sang og musik er for Caylie helt unik og drivkraften bag et uprøvet talent.
Caylie (født Camilla Lindeløv) er 20 år og er opvokset i Skovlunde. Hun er en upcoming popsangerinde i den danske musikbranche.
Caylie har sunget hele sit liv, og med tiden er sangstemmen blevet et uundværligt værktøj, som hun ikke kan leve foruden. Helt fra tidlig alder af har Caylie fået professionel sangundervisning og brugt tid på at udvikle sin stemme og sangteknik, for at blive en endnu stærkere og udtryksfuld sangerinde.
Det er dog ikke kun det at synge Caylie brænder for, men i det hele taget at underholde og performe på scenen, som for hende, er en lige så vigtig del af at optræde. 
Hendes mål er at efterlade et stærkt indtryk hos publikum hver gang hun står på scenen.
Resultatet taler for sig selv. Caylie er i fuld sving med at skrive musik, hvor følelserne er i højsædet og klar til at tage Danmark med storm.

GALVIND & KLEE
De to gymnasiedrenge, Joakim Glavind og Lukas Klee, udgør tilsammen duoen, Glavind og Klee.
De spiller melodisk akustisk musik og lægger meget energi i at forsøge sig med nye, kreative akkord-sammensætninger og melodier for at opnå en original og unik lyd.
Drengene kender hinanden fra Borupgaard Gymnasium, hvor de begge går i 2.G. Deres stærke venskab startede, da de fandt ud af, at de begge havde spillet hovedrollen som Quasimodo i hver deres Klokkeren-fra-Notre-Dame musical. Dette venskab har siden hen udviklet sig til en musikalsk verden.
De arbejder nu på at få skrevet en masse sange med et mål om at
kunne få gåsehuden til at rejse sig blandt publikum, når de i fremtiden skal ud og spille på landets scener.
Lukas Klee (Vocals) – Joakim Glavind (Guitar)
VBT
Victor Bowman ( VBT ) udgav i 2015 sin første single, hvor han rappede om de ting, der på det tidspunkt stod ham nærmest. 
Singlen fik stor opmærksomhed i undergrunden. Victors tekster er inspireret af nutidens samfund og det miljø han opholder sig i. 
Nu er han 15 og klar til at lave meget mere musik, han går virkelig meget op i stage-performance og prøver så godt han kan på at
det ikke bliver en kedelig optræden. Nu er han med i Mere Monitor for anden gang og han har mange vilde historier fra sit liv som han skal have ned på papir og så kan vi garanterer at det bliver spændende!

Detaljer

Dato:
februar 27
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
Phone: +45 33 11 24 04