Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mike Gator KL.23.00

 

Entré

Bandet tog sin begyndelse i det herrens år 1995, og siden da har det været rock`n roll over det meste af Danmark. Da medlemmerne primært er bosiddende i Københavnsområdet, så har det især været det kendte spillested Drop Inn i København, som blev et af Mike Gators foretrukne spillesteder. Da det hurtigt rygtedes at der var gang i dette band, er det også blevet til festivaljobs og byfester.

At holde sammen på et band i så mange år er i disse tider temmelig usædvanligt, men ikke desto mindre så er der stadig gang i Mike Gator og repertoiret er bare vokset med årene. Der spilles rock ala` Guns and Roses, Lenny Kravitz, AZ/DZ, Tom Petty, Red Hot Chili Peppers, Rolling Stones, Gasolin m. fl.

Bandet har således stor erfaring fra utallige danske spillesteder, festivaler og fester, og spiller med en glæde og musikalitet, der altid løfter stemningen og skaber en medrivende musikalsk oplevelse for alle!

Bandet leverer et underholdende show og har et meget bredt repertoire, som altid tilpasses det enkelte spillested og publikum, så alle får den bedste oplevelse med hjem.

https://www.facebook.com/mikegator.dk

http://www.mikegator.dk/

https://youtu.be/dpxCt7Je-N4

https://youtu.be/ic2MH39GECw

 

Detaljer

Dato:
januar 27
Tidspunkt:
23:00 - 02:00
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
Phone: +45 33 11 24 04