Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Festgarantien KL.23.00

Entré

En sikkert hit til store og små dansegulve!
Det lille band med den store lyd og med det brede repertoire fra fem årtier. Kort fortalt så er det det ultimative festband til den brede aldersgruppe som tæller både studenten og studentens bedste forældre.
Festgarantien er det lille orkester men med den rigtige instrumentering, så det lyder stort og bliver dansabelt. Bandet tæller dygtige musikere på guitar/sang, bas og trommer. Alt er spillet 100 % live og energisk.

På sætlisten finder du alt fra Beatles, Bryan Adams, Dolly Parton til Rocazino. Det er 100 % sikre danse og festnumre fra 5 årtier som vi alle kender og kan synge med på.

Så uanset om du er til dansk 80’er eller gammeldaws rock n Roll fra 50’erne, så er dette band noget for dig, for de kan det hele. Festen serveres med stor respekt for originalerne, men med et ordentlig skud energi og glimt i øjet.
Fysisk kan Festgarantien placeres i et hjørne i forsamlingshuset såvel som på større scener med professionel lyd og lys. Skal du have nostalgi og festgaranti, så er dette bandet for dig.
Festgarantien tæller super musikere, som har spillet og indspillet med diverse kendte solister.

René Gummer (guitar, vokal)

Nicholas Findsen (bas)

Jesper Rytkov (trommer)

http://bookband.dk/public/index.php?artistId=105

http://bookband.dk/public/assets/media/artistSound/202.mp3

 

Detaljer

Dato:
25/12/2017
Tidspunkt:
23:00 - 02:00
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
Phone: +45 33 11 24 04