Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Chimbo´s Revival KL.21.00

 

Entré – Køb din billet her

Chimbo´s Revival er igen på banen med deres festlige Rock´n´Roll show,en sjov blanding af musik fra Rockens barndom og lidt stand up comedy. Bandleader Ingvar “Chimbo” Kristensen startede sig karriere i 1976. Kælenavnet “Chimbo” blev “døbt” af Ingvar´s gamle venner Swinging Blue Jeans fra Liverpool efter en tegneseriefigur af samme navn.

Chimbo´s Revival har fejret store triumfer de sidste mange år:Talrige koncerter i det meste af Europa,masser af TV shows er det også blevet til. Og ikke mindst fire hits:”Crazy Man Crazy”,”I Saw Her Standig There”,”Small Beer” og “Stuck In 64”.

De sidste to er skrevet af Colin Manley ex Remo Four og ex Swinging Blue Jeans der døde i 1999.

“I Saw Her Standing There” er som bekendt et Beatles nummer,og i 1991 sørgede Colin Manley for at at Sir Paul McCartney fik et eksemplar af Chimbo´s Revival singlen,efter sigende syntes Paul at Chimbo´s Revival var et sjovt og selvironisk navn. Denne ros kom Mr.Chimbo himself sig aldrig over.

Den karakteristiske spytkrølle i panden hos Chimbo er taget fra hans store idol Bill Haley, og der er da også en del Bill Haley & The Comets numre i showet. Endvidere har Chimbo´s Revival haft den store ære at medvirke to gange i den verdenskendte Guinness Rekord Bog.

Første gang i 1991 fordi de i den 23 Juni 1990 spillede fire forskellige koncerter i fire forskellige byer på tretten timer. Anden gang i 2001 fordi de også den 23 juni men i 2000 spillede syv koncerter i syv forskellige byer på 24 timer. Status Quo lavede en lignende rekord i midten af halvfemserne, men havde roadies til det grove arbejde.

I Chimbo´s Revival`s tilfælde satte de alt gear op selv hvert sted,og pillede alt ned igen efter koncerten. Man kan høre et hav af Rock´n´Roll musikkens numre i The Chimbo´s Revival show leveret med en energi og entusiasme man ikke ser hver dag.

En koncert du ikke bør gå glip af!

CHIMBO´S REVIVAL består af:

Ingvar “Chimbo” Kristensen: Lead Vokal,Rytme Guitar

Philip Knudsen:Trommer,backing vokal

Søren Engel:Bass,backing vokal

Carsten Larsson:Lead Guitar,backing vokal

http://www.chimbosrevival.dk/koncerter-dk.htm

a1r.tv/videos/view/13434

 

Detaljer

Dato:
marts 1
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
Phone: +45 33 11 24 04