Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Caravan + Andreah KL.21.00

 

Caravan har form som en klassisk rocktrio – men henter musikalske idéer fra hele verden. Dermed bevæger trioen sig genremæssigt i et område mellem rock og world music, som overraskende få sangskrivere og bands udforsker.

Caravan har eksisteret i to år og er netop nu ved at indspille deres første udgivelse med producer Morten Krogh Helgesen, der udkommer senere i 2017.

Caravan har base i København og består af Anne Bergland (trommer, vokal), Anders Bergland (bas) og Jakob Hein (lead vokal, guitar). Sammen er de en tæt vævet gruppe, der med højspændt energi, dansable rytmer og fængende melodier når ud på tværs af alder, køn og kultur.

https://www.facebook.com/Caravan-Cph-703605453047370/

https://soundcloud.com/user-383752324

Andreah er et mystisk og farverigt band, der bevæger sig i et musikalsk univers, som mikser melodisk jazz, soul og pop. Musikken bliver udfordret med et legende og skævt groove, og der bliver eksperimenteret med både takt – og tonearter. Musikken er tilføjet kant, uforudsigelighed og spænding og tager lytteren igennem en anderledes musikalsk oplevelse.

Bandet består af Emil Sebastian Van Leeuwen på trommer og kor, Adam Koch Blinkenberg på bas og kor, Christian Gregs på guitar og kor, Emil Østergaard Petersen på keys og kor og Andrea Hjorth på leadvokal.

https://www.facebook.com/Music.Andreah/

https://soundcloud.com/andreahjorth

 

Detaljer

Dato:
marts 27
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
Phone: +45 33 11 24 04