Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AMERICAN RIDE KL.21.00

 

Entré – Køb din billet her

American Ride New Nashville Country med danske rødder

American Ride blev dannet af far og søn, Ole og Christian Odde, i 2011 og har igennem en årrække arbejdet med forskelligt repertoire og musikere. Den rette konstellation faldt endeligt på plads i foråret 2016.

I foråret 2017 udgav bandet deres første single “Beer Drinking Fun”. Stilen er New Nashville Country i den pop-rockede ende.

Vi har selvfølgelig vores egen lyd, men vi dyrker den del af country-musikken, som i disse år vinder frem mange steder i verden, siger forsanger i American Ride, Christian Odde.

Bandets lyd tager afsæt i countrytraditionen, der krydres med rock-, pop- og blueselementer til dansevenlig, iørefaldende moderne countrymusik.

Dermed er American Ride en del af den countryfeber, som de seneste år ikke kun har spredt sig i genrens hjemland, USA, hvor hver fjerde voksne amerikaner, ifølge dagbladet Information, i 2014 kaldte sig for country-fan. Også i Danmark har countrymusikken de senere år vundet frem, blandt andet fordi genren formår at blande det poppede og rockede med den traditionelle countryfeeling, mener Christian Odde.

American Ride har siden starten i 2011 spillet på små og store scener i Danmark man også udenlandske koncerter i bl.a. Tyskland.

American Ride

Christian Odde: Sang og guitar

Ole Odde: Trommer og kor

Hans-Henrik Hulgaard: Bas

Søren Dahl-Pedersen: Keyboards

Torben Holther Olesen: Guitar

www.americanride.dk

 https://www.facebook.com/americanridedk

https://open.spotify.com/artist/0ZHj8mcmJrnLRbc3l6gWvp

https://www.youtube.com/channel/UCGNUrOa7dI1vLP4r5ZRUmbw

 

Detaljer

Dato:
maj 17
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
Dkr50
Dkr50
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
Phone: +45 33 11 24 04